NOTICIA: M.BAILEN CAMPIÓ DEL OPEN AUTONÒMIC A LLIURE, A.EGEA SUBCAMPIÓ

Miguel Bailen del Club Billar Alzira es va imposar a Alfons Egea, del Club Billar Sueca en la final per 150-77 caramboles en 8 entrades.

Una final que arriba al descans igualada 81-71 a favor de Bailén que en la represa va acabar amb una serie de 69 caramboles.

El podium el completaren Carlos Casanova del Club Billar l’Alcudia que va perdre les semifinals contra Alfons Egea 150-72 en 9 entrades i Jose Felguera del Club Billar Almussafes que va perdre la semifinal contra Bailen 150-55 en 11 entrades.

En total van participar 16 jugadors de diferents clubs de tota la Comunitat Valenciana, i cal destacar la participació dels dos joves sub 17, Lucas Molpeceres i Edu borja, els dos del Club Billar Gandia.

Comentarios cerrados.