NOTICIA: STEPHANIE MACCIO ES PROCLAMA CAMPIONA AUTONÒMICA BILLAR BOLA 8

El passat dissabte dia 9 es va celebrar a Dénia el Campionat Autonòmic Femení de la modalitat Bola8.

L’esdeveniment va ser organitzat per el Club de Billar Straigth Pool de Dénia a les instal·lacions del la cafeteria Mon Blau, unes magnifiques instal·lacions les que compta el club.

Van participar esportistes de tota la geografia valenciana i es va poder gaudir d’un billar d’alta qualitat.

Les quatre finalistes van ser: Stephanie Maccio de Dénia, Patrícia Sánchez de Els Poblets, Maria Ballester i Nalalia Sasson les dues de València.

Al primer torn de semifinals s’enfrontaven la dianense Stephanie Maccio contra la valenciana Maria Ballester, on la de Dénia va ser superior i va aconseguir el passe a la gran final.

Mentre a l’altra semifinal l’alacantina de Els Pobles Patrícia Sánchez s’enfrontava a la valenciana Natàlia Sasson, l’alacantina va ser superior i es classificava per a la gran final.

El duel per el títol de campiona autonòmica de bola 8 estava servit enfrontant a dues de les millors jugadores del panorama valencià les alacantines Maccio i Sánchez.

Es va imposar a la final la dianense Stephanie per 6 a 3 amb un bon partit davant d’una meritòria Sánchez que va tindre opcions fins al final.

En la lluita pel 3er i 4t lloc el duel era entre les valencianes de la capital, Maria Ballester i Natalia Sasson, fou Natalia Sasson la finalment va aconseguir la 3a plaça i per tant la medalla de bronze.

D’aquesta forma el pòdium va ser Campiona del CB Straigth Pool Denia Stepahnie Maccio, Subcampiona Patricia Sánchez del CB Straigth Pool Denia i 3a classificada Natalia Sasson del CB Pool Valencia.

STEPHANIE MACCIO SE PROCLAMA CAMPEONA AUTONÓMICA BILLAR BOLA 8

El pasado sábado día 9 se celebró en Denia el Campeonato de Bi0llar Autonómico Femenino de la modalidad Bola 8.

El acontecimiento fue organizado por el Club de Billar Straigth Pool de Denia en las magníficas instalaciones del la cafetería Mon Blau.

Participaron deportistas de toda la geografía valenciana y se pudo ver y disfrutar de un billar de alta calidad.

Tras la disputa del cuadro; las cuatro finalistas fueron: Stephanie Maccio de Denia, Patrícia Sánchez de Els Poblets, Maria Ballester y Nalalia Sasson las dos de Valencia.

En el primer turno de semifinales se enfrentaban la dianense Stephanie Maccio contra la valenciana Maria Ballester, donde la de Denia fue superior y consiguió el paso a la gran final.

Mientras en la otra semifinal la alicantina de Els Poblets Patricia Sánchez se enfrentaba a la valenciana Natalia Sasson, la alicantina fue superior y se clasificaba para la gran final.

El duelo por el título de campeona autonómica de bola 8 estaba servido enfrentando a dos de las mejores jugadoras del panorama valenciano, las alicantinas Maccio y Sánchez.

Se impuso a la final la dianense Stephanie por 6 a 3 con un buen partido ante una meritoria Sánchez que tuvo opciones hasta el final.

En la lucha por el 3º y 4º lugar el duelo era entre las valencianas de la capital, Maria Ballester y Natalia Sasson, fue Natalia Sasson la finalmente consiguió la 3.ª plaza y por tanto la medalla de bronce.

De esta forma el podio autonòmico de billar modallidad Bola 8 fue: Campeona del CB Straigth Pool Denia Stepahnie Maccio, Subcampeona Patricia Sánchez del CB Straigth Pool Denia y 3.ª clasificada Natalia Sasson del CB Pool Valencia.

Comentarios cerrados.