NACIONAL: LXVI CAMPIONAT D’ESPANYA DE BILLAR A UNA BANDA

RESULTADOS Y DESARROLLO ONLINE BANDA

S’adjunta de nou la convocatòria del LXVI CAMPIONAT D’ESPANYA DE BILLAR A UNA BANDA, que serà celebrat a Paiporta (València), durant la setmana de l’11 al 17 de Febrer de 2019, i el tancament del qual d’inscripció és el dilluns 28 de Gener de 2019, a les 12 h, atés que en la remesa anteriorment no detallava el límit d’entrades.

Descargar (CtoEspana-Banda-LXVI-2019.pdf)

________________________________

Se adjunta de nuevo la convocatoria del LXVI CAMPEONATO DE ESPAÑA DE BILLAR A UNA BANDA, que será celebrado en Paiporta (Valencia), durante la semana del 11 al 17 de Febrero de 2019, y cuyo cierre de inscripción es el lunes 28 de Enero de 2019, a las 12 h, dado que en la remitida anteriormente no detallaba el límite de entradas.

Comentarios cerrados.