NOTICIA: Susana Riera tercera en l’II Gran Prix femení. Manté el número 1 del rànquing nacional.

Susana Riera tercera en l’II Gran Prix femení.

Manté el número 1 del rànquing nacional.

En el cap de setmana del 2 i 3 de febrer s’ha disputat en les instal·lacions de la Real Federació Espanyola de Billar la tercera prova puntuable del Rànquing Nacional Femení.

De les 8 jugadores participants, 2 pertanyien a la Federació Valenciana. El sorteig va fer que totes dues jugadores caigueren en el mateix grup, Susana Riera del Club Billar Mislata i Amal Najjari de l’Alacant Billar Club. Encara que en el seu enfrontament *Amal va derrotar a Susana, en els altres partits Susana va obtindre millor bagatge i va ser la classificada per a semifinals. En semifinals es va enfrontar a la subcampiona d’Europa, Estela Cardoso i malgrat realitzar un bon partit no va poder derrotar-la. Un podi més per a la jugadora valenciana que torneig a torneig continua demostrant la seua millora en la modalitat.

Cal destacar que Susana continua mantenint el número 1 del Rànquing Nacional Femení mentre que Amal ascendeix al posat número 7.

________________

Susana Riera tercera en el II Gran Prix femenino.

Mantiene el número 1 del ranking nacional.

En el fin de semana del 2 y 3 de febrero se ha disputado en las instalaciones de la Real Federación Española de Billar la tercera prueba puntuable del Ranking Nacional Femenino.

De las 8 jugadoras participantes, 2 pertenecían a la Federación Valenciana. El sorteo hizo que ambas jugadoras cayeran en el mismo grupo, Susana Riera del Club Billar Mislata y Amal Najjari del Alicante Billar Club. Aunque en su enfrentamiento Amal derrotó a Susana, en los otros partidos Susana obtuvo mejor bagaje y fue la clasificada para semifinales. En semifinales se enfrentó a la subcampeona de Europa, Estela Cardoso y pese a realizar un buen partido no pudo derrotarla. Un pódium más para la jugadora valenciana que torneo a torneo sigue demostrando su mejoría en la modalidad.

Cabe destacar que Susana sigue manteniendo el número 1 del Ranking Nacional Femenino mientras que Amal asciende al puesto número 7.

Comentarios cerrados.