NOTICIA: Javier Palazón Campió del “I Memorial Jose María Morales”. Manté el número 1 del rànquing.

Javier Palazón Campió del “I Memorial Jose María Morales”.

Manté el número 1 del rànquing.

Del 28 de gener al 5 de febrer s’ha disputat a Madrid la tercera prova del Rànquing Nacional de la temporada 18/19.

Dels 125 jugadors, 12 pertanyien a la Federació Valenciana, sent una vegada més una de les territorials més nombroses. Dels 8 jugadors que jugaven prèvies, cap d’ells va aconseguir classificar per a la fase final, havent-hi únicament 4 valencians entre els 32 millors del torneig. Enrique Peñalva, del Club Billar València, Raúl Cuenca del Club Billar Sueca, David Martínez del Club Billar Montcada i Javier Palazón del Club Billar Paiporta són els jugadors valencians entre els 16 primers del Rànquing Nacional i tots van avançar de ronda sense problemes.

Ja en huitens de final Raúl Cuenca va véncer en un duel disputat a David Martínez, mentre Enrique Peñalva va ser derrotat al no poder mostrar el seu millor nivell i Javier Palazón també vencia sense dificultats i assegurava la seua presència entre els 8 millors del torneig al costat de Raúl Cuenca.
Ja en quarts de final i solo amb dos valencians, un enfrontament entre ells va provocar que Javier vencera a Raúl i obtinguera el seu passe a semifinals. Cal ressaltar la gran temporada del jugador suecà que en les tres proves realitzades ha estat sempre entre els 8 millors jugadors.

Una vegada en semifinals, Javier es va enfrontar al jugador català Antonio Montes al qual li va remuntar una bona partida en un final molt ajustat i en el qual l’experiència de Javier es va fer notar en la taula.
En la final Javier començava amb sèrie de 7 però al descans anava perdent contra el jugador murcià Zapata per una miqueta de 12-21 en tan sols 4 entrades. En la segona part van continuar jugant a un gran nivell i demostrant tots dos per que havien arribat fins a la final i Javier es va imposar per 40-39 en 15 entrades, la qual cosa significa la millor final de la història en tornejos nacionals.

Després d’aquesta prova i amb l’última prova a celebrar a la Comunitat Valenciana Javier Palazón lidera el Rànquing Nacional, David Martinez es manté en les posicions altes i es troba en el lloc número 6. Raul Cuenca segueix amb la seua ascensió en el Rànquing i ja es troba en la posició número 8, mentre que Enrique Peñalva segueix en el lloc número 11.

En definitiva 4 jugadors valencians entre els 16 millors del Rànquing Nacional, una prova més del bon fer d’aquesta federació i dels seus jugadors.

_______________

JAVIER PALAZÓN CAMPEÓN DEL I MEMORIAL JOSE MARIA MORALES. 

MANTIENE EL NÚMERO 1 DEL RANKING NACIONAL. 

Del 28 de enero al 5 de febrero se ha disputado en Madrid la tercera prueba del Ranking Nacional de la temporada 18/19.
De los 125 jugadores, 12 pertenecían a la Federación Valenciana, siendo una vez más una de las territoriales más numerosas. De los 8 jugadores que jugaban previas, ninguno de ellos consiguió clasificar para la fase final, habiendo únicamente 4 valencianos entre los 32 mejores del torneo. Enrique Peñalva, del Club Billar Valencia, Raúl Cuenca del Club Billar Sueca, David Martínez del Club Billar Montcada y Javier Palazón del Club Billar Paiporta son los jugadores valencianos entre los 16 primeros del Ranking Nacional y todos avanzaron de ronda sin problemas.
Ya en octavos de final Raúl Cuenca venció en un duelo disputado a David Martínez, mientras Enrique Peñalva fue derrotado al no poder mostrar su mejor nivel y Javier Palazón también vencía sin dificultades y aseguraba su presencia entre los 8 mejores del torneo junto a Raúl Cuenca.
Ya en cuartos de final y solo con dos valencianos, un enfrentamiento entre ellos provocó que Javier venciera a Raúl y obtuviera su paso a semifinales. Cabe resaltar la gran temporada del jugador suecano que en las tres pruebas realizadas ha estado siempre entre los 8 mejores jugadores.
Una vez en semifinales, Javier se enfrentó al jugador catalán Antonio Montes al cual le remontó una buena partida en un final muy ajustado y en el que la experiencia de Javier se hizo notar en la mesa.
En la final Javier comenzaba con serie de 7 pero al descanso iba perdiendo contra el jugador murciano Zapata por un tanto de 12-21 en tan solo 4 entradas. En la segunda parte siguieron jugando a un gran nivel y demostrando ambos por que habían llegado hasta la final y Javier se impuso por 40-39 en 15 entradas, lo cual significa la mejor final de la historia en torneos nacionales.
Después de esta prueba y con la última prueba a celebrar en la Comunidad Valenciana Javier Palazón lidera el Ranking Nacional, David Martinez se mantiene en las posiciones altas y se encuentra en el puesto número 6. Raul Cuenca sigue con su ascensión en el Ranking y ya se encuentra en la posición número 8, mientras que Enrique Peñalva sigue en el puesto número 11.
4 jugadores valencianos entre los 16 mejores del Ranking Nacional, una prueba más del buen hacer de esta federación y de sus jugadores.

Comentarios cerrados.