NOTICIA: OPEN 200 GANDIA Y FERIA DE ASOCIACIONES

PASCUAL DEL CHEF AMADEO ES PROCLAMA CAMPIÓ A GANDIA
El pòdium es completa amb el subcampió Jesus Rico i Peñalva i Llongo tos dos del València.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la FASE FINAL de l’Open Ciutat de Gandia en la seua XII edició, on els millors jugadors autonòmics lluitaven pel pòdium i per la consecució de punts de rànquing a aquesta, ja clàssica prova, del calendari del circuit valencià de billar a 3 bandes.

Tal com és habitual el Gandia Billar Chef Amadeo ha culminat una excel·lent organització.
El local Jose Luis Pascual, un dels favorits per al triomf, s’ha destacat d’entre tots els jugadors amb un joc brillant a diverses fases del torneig. Acabant en la gran final del torneig i guanyant al jove i talentós jugador alacantí de Castalla – nou fitxatge del Chef Amadeo per a la lliga nacional- Jesús Rico, que amb 23 anys és una de les joves promeses del billar valencià i espanyol. Pascual ha establit una mitjana d’1,212 i una sèrie major (tacada) de 13 caramboles la qual cosa expressa el bon moment de forma pel que travessa el jugador de Villalonga.

Els millors amb classificació inclosa han estat Jesús Rico del Castalla-subcampió- amb una mitjana d’1,128, seguit d’Enrique Peñalva-1.129- i un competitiu Ramon Llongo-0,837.

Podeu consultar resultats i mitjanes particulars i generals a l’adreça: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Qb_rp_IjGFCD7zes-PDJYZVUOoivZ2vmmC2hqQzBjyk/edit?ts=59c0c0df#gid=1392455454

Ressaltar també que a l’acte de presentació de jugadors i de la FASE QUARTS DE FINAL de l’Open, van comptar amb la presència d’autoritats locals: Jose Manuel Prieto Alcalde President Junta districte de Corea, la regidora d’esports Lydia Morant i el Director General d’Esports Josep Miquel Moya.
Informar que les fotografies de l’esdeveniment estan disponibles al facebook del Gandia Billar i les podeu sol·licitar per correu electrònic al club si voleu millor qualitat d’aquestes.

Per una altra banda el club organitzava una exhibició de l’escola del Gandia Billar al Passeig de Gandia amb motiu de La Fira d’Associacions, una excel·lent experiència que ha tingut una gran acollida entre el públic sobretot el més jove. En l’exhibició han participat xiquets de 9 a 13 anys, que han regalat al públic present amb l’execució de caramboles de 3 bandes i altres.

Enviem fotografies de l’exhibició de l’escola de Gandia Billar Chef Amadeo.

 

_______________________________________________________________________

PASCUAL DEL CHEF AMADEO SE PROCLAMA CAMPEÓN EN GANDIA
El podio se completa con el subcampeón Jesús Rico de Castalla Y 3º Peñalva y Llongo ambos del Valencia

Este fin de semana se ha celebrado la FASE FINAL del Open Ciutat de Gandia en su XIIª edición, donde los mejores jugadores autonómicos luchaban por el podio y por la consecución de puntos de ranking en esta, ya clásica prueba, del calendario del circuito valenciano de billar a 3 bandas.

Tal como es habitual el Gandia Billar Chef Amadeo ha culminado una excelente organización.
El local Jose Luis Pascual, uno de los favoritos para el triunfo, se ha destacado de entre todos los jugadores con un juego brillante a varias fases del torneo. Acabando en la gran final del torneo y ganando al joven y talentoso jugador alicantino de Castalla – nuevo fichaje del Chef Amadeo para la liga nacional- Jesús Rico, que con 23 años es una de las jóvenes promesas del billar valenciano y español. Pascual ha establecido una media de 1,212 y una serie mayor (tacada) de 13 carambolas lo cual expresa el buen momento de forma por el que atraviesa el jugador de Villalonga.

Los mejores con clasificación incluida han sido Jesús Rico del Castalla-subcampeón- con una media de 1,128, seguido de Enrique Peñalva-1,129- y un competitivo Ramon Llongo-0,837.

Podéis consultar resultados y medias particulares y generales a la dirección: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Qb_rp_IjGFCD7zes-PDJYZVUOoivZ2vmmC2hqQzBjyk/edit?ts=59c0c0df#gid=1392455454

Resaltar también que en el acto de presentación de jugadores y de la FASE CUARTOS DE FINAL del Open, se contó con la presencia de las autoridades locales: Jose Manuel Prieto Alcalde Presidente Junta distrito de Corea, la regidora de deportes Lydia Morant y el Director General de Deportes Josep Miquel Moya.

Informar que las fotografías del acontecimiento están disponibles al facebook del Gandia Billar y las podéis solicitar por correo electrónico al club si queréis mejor calidad de estas.

Por otra parte el club organizaba una exhibición de la escuela del Gandia Billar en el Paseo de Gandia con motivo de las Ferias y Fiestas, una excelente experiencia que ha tenido una gran acogida entre el público sobre todo el más joven. En la exhibición han participado niños de 9 a 13 años, que han regalado al público presente con la ejecución de carambolas de 3 bandas y otras.

Enviamos fotografías de la exhibición de la escuela de Gandia Billar Chef Amadeo.

Comentarios cerrados.